Mogens Andresen

   

DANIA BRASS SPILLER PÅ KRONBORG TIL HAMLET IN CONCERT 2018

 

KONTAKT: DANIEL DRAGE SØRENSEN   Tlf.: +(45) 50 51 21 79   Mail: daniel@dragenotation.dk

MOGENS ANDRESEN   Tlf.: (45) 20423846   Mail: ma@mogensandresen.dk

Medlemmerne af Dania Brass Ensemble kommer fra kredsen omkring de studerende på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor de har haft sammenspil hos Professor Mogens Andresen.

 

De er således i dag alle aktive musikere, med ansættelser i bl.a. Det Kongelige Kapel, Odense Symfoniorkester, Ålborg Symfoniorkester, Den Kongelige Livgardes Musikkorps, Det Ny Teater, eller som freelancere.

 

Nu har de fået lyst til at spille sammen igen, og de har fået deres tidligere lærer med på ideen. Dania Brass Ensemble spiller i forskellige formationer, fra 5 til helt op til 12 messingblæsere, 2 slagtøjsspillere og med Angelica Asp som vokal solist. Som ”Dania Consort” spiller ensemblet også på historiske instrumenter, zinker (et blokfløjte lignende instrument med trompetmundstykke) og barokbasuner.

 

De har alle en stor erfaring med at optræde i mange forskellige sammenhænge, og det nye ensemble’s repertoire er da også meget alsidigt, lige fra renaissancemusik fra Christian IV’s hof, over ny kompositionsmusik til Jazz-præget underholdningsmusik, og “historier” med musik. Og al musikken er arrangeret af dem selv.

 

 

DANIA BRASS ENSEMBLE i MELLEMSTOR UDGAVE

 

FRA EN SKOLEKONCERT MED DANIA BRASS ENSEMBLE

 

 

 

Anthony Holborne – 3 Danse

 

Marin Marais – Le Basque

 

Richard Strauss – Festmusik der Stadt Wien

ANGELICA ASP – SOPRAN er Dania Brass Ensembles sangsolist. Hun er uddannet fra DKDM og har debuteret fra solistklassen  på Syddansk Musikkonservatorium. Hun har sunget roller som Ottilie i “Sommer i Tyrol”, Valencienne i “Den Glade Enke” og Annina i “La Traviata” og medvirket som korist i opsætninger på Det Kgl. Teater, Opera Hedeland og Malmö Opera. Angelica har medvirket som solist i adskillige performance på Lilith Performance Studio i Malmö, bl.a. Morgan Schagerberg: ”Konservburksdjungeln” ved ”ACTS” på Museet for Samtidskunst i Roskilde og Lilibeth Cuenca Rasmussen: ”Mis United”. Hun er medlem af renæssance- og barokensemblet Violon-Banden, husorkester ved Rosenborg Slot.

Musikken var et storartet indslag, vi nød hver tone

– Mogens Wenzel Andreasen

 

Kære Mogens Andresen. Tak til dig og dine musikere for den udsøgte musik!  Alle var fulde af komplimenter og anerkendelse ikke mindst til Angelica Asp.

– Kirsten Berneke

 

Flot koncert i et og alt ! Angelica Asp ! “Man burde inte sova, när natten falder på” …….. gav ståpels……. som de siger i Sverige. Føler sig fantastisk godt til mode.”

– Per Olof Johansson, forfatter

 Tak for en fornem koncert med dig og dit ensemble. Ros til jer alle for fremragende spil  – Kort og godt! En flot nytårsforestilling.

– Per Larsen, tidligere solohornist i Radiounderholdningsorkestret.

 

Shakespeare Festival satte forrygende punktum

– Helsingør Dagblad

 

Jeg forsvinder hen i orkestrets musik og får kuldegysninger

– Anne Louise Slott Thorborg

DANIA INSTRUMENTER

KONTAKT: DANIEL DRAGE SØRENSEN   Tlf.: +(45) 50 51 21 79   Mail: daniel@dragenotation.dk

MOGENS ANDRESEN   Tlf.: 20423846   Mail: ma@mogensandresen.dk